Var vill du ha ditt kontor i Stockholm

26 oktober, 2014

När man ska välja kontorslokaler i Stockholm är ”närheten” en av de faktorer som man bör ta ställning till. Detta ur flera aspekter.

Förort eller citykärna?

För de som letar billiga kontor Stockholm är förorten klart att prioritera. Priserna skiljer sig rejält mot kontorslokaler inne i city. Så frågan man behöver ställa sig om man behöver den närheten som city kan erbjuda. Allt handlar om vad man säljer för produkter och tjänster men även vilket behov man har av närheten till kunder och leverantörer.

Kontorslandskap eller affärscentrum?

En annan fråga gällande närheten är om man ska ha sitt kontor i ett kontorslandskap bland andra företagare eller om det är viktigare att välja en placering i ett affärscentrum. Det som framförallt skiljer dessa två val mot varandra är vad man kommer nära. Kontorslandskapet skapar en närhet till andra småföretagare vilket självklart ökar chansen att skapa samarbeten och framtida kunder. Detta kan alltså vara lämpligt om man i första hand arbetar mot företag.

Är det istället privatpersoner som är den stora kundgrupper kan ett kontor i ett affärscentrum vara mer prioriterat. Här kommer man närmare sina kunder och ett kontor kan ofta kopplas samman med en butik i affärscentrat.

Men…

Det finns ett stort MEN när det gäller kontorslokaler i Stockholm. Utbudet är så litet och de mest eftertraktade kontorslokalerna är så dyra att antalet objekt att välja mellan inte är speciellt stort. Den som söker efter Kontor i Stockholm ska helst av allt ha gott om tid på sig, mycket pengar att spendera och dessutom ha den kontakter. Det underlättar åtminstone i jakten på den perfekta kontorsplatsen. Ett annat sätt att underlätta för sig själv är att använda sidor som förmedlar kontorslokaler så som exempelvis kontorslokaler.se

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*