Presentation av en bok – Livet efter dig

3 september, 2017

Livet efter dig av Jojo Moyes

Cred: http://www.bokus.com/bok/9789187343032/livet-efter-dig/

Jojo Moyes har under de senaste åren blivit en väldigt uppskattad romanförfattare. Med ett behagligt och vackert språk skildrar hon i sina böcker kärleken i dess renaste form. Moyes gripande kärlekshistoria Livet efter dig har sedan den gavs ut år 2013 hyllats av människor runt om i hela världen.

Livet efter dig handlar om den unga kvinnan Lou Clark som i den lilla staden där hon bor lever ett enkelt liv utan ambitioner. När Lou blir arbetslös får hon jobbet som sällskapsdam åt Will Traynor, en man som några år tidigare blivit förlamad i en olycka. Will, som tidigare levt ett liv fyllt av äventyr och spännande upplevelser, anser att hans liv numera saknar värde och mening. Han känner inte längre någon lust att leva, och trots hans bittra humör tar Lou på sig uppgiften att få honom att ändra sin åsikt om den saken.

Den här boken har fått både kritiker och andra läsare att skratta och gråta om vartannat. Den gripande berättelsen har berört många, och boken har figurerat på en mängd olika topplistor i flera olika länder sedan den gavs ut.

Något många av bokens olika recensenter verkar vara överens om är att de vill rekommendera alla att läsa Livet efter dig, oavsett om man är ung eller gammal. Om du är sugen på att läsa en rörande och tankeväckande berättelse som tar dig med storm så är denna bok det perfekta valet för dig.

Livet efter dig har gjorts till film och den hade premiär på bio under år 2016. För den läsare som vill veta vad som hände efter bokens slut finns uppföljaren Arvet efter dig som gavs ut år 2015.

Inga kommentarer

Kommentarer inaktiverade.