Så handlar du billigare på nätet

30 maj, 2016

Allt fler och fler väljer att handla online, och de upptäcker därmed också de tips man kan ta till för att pressa priserna när man handlar saker online. Speciellt på vissa online butiker inom kläder är det vanligt att människor letar efter bättre priser på nätet. Det här är några av tipsen som fler svenskar upptäcker varje dag.

Rabattkoder

Rabattkoder är ett väldigt enkelt sätt att få ner priserna på när man handlar på nätet. Idag finns jämförelsesajter som förmedlar rabattkoder. Utbudet är nästan alltid sökbart, och på så vis kan man sortera rabattkoder efter butik, grad av prisreducering eller hur populär rabattkoden är exempelvis.

Ett följdtips är att registrera sig på nyhetsbrevet som många hemsidor som riktar sig mot rabattkoder har. På så vis kan man alltid få de senaste rabatterna direkt i inkorgen. Ett tips är att ha notiser från mailappen på din mobil på – på så sätt ser du alltid när det ramlar in en ny rabatt till inkorgen.

Kreditkort med bonussystem

Nästan alla kreditkort på marknaden idag har någon form av bonussystem. Detta för att du som kund ska tjäna på att välja just deras kort. Kreditkorten har olika bonussystem som passar vissa kunder bättre än andra. Man får som kredittagare helt enkelt välja det kort med ett bonussystem som gynnar ens intressen på bästa sätt.

För den som flyger mycket kanske det lönar sig med bonussystem som ger rabatter hos SAS till exempel.  På många kreditkort får man bonus på samtliga kort man gör.

Gå med i kundprogram

Det är alltid bra att undersöka om butiken man tänker handla hos har ett förmånligt program. Många butiker har just detta, och det kan antingen ta form genom att du som kund samlar på dig poäng ju mer du handlar. Många butiker har detta eftersom de vill premiera återkommande, trogna kunder.

Inga kommentarer

Kommentarer inaktiverade.